Najnovije

Komadant Givi najavio krvavu osvetu (VIDEO)

DONJECK - Komandant Givi, vođa novoruskog bataljona "Somali", obećao je da će se osvetiti Ukrajincima za prošlogodišnji masakr demonstranata u zgradi Doma sindikata u Odesi. Givi je juče, na godišnjicu masakra u Odesi, rekao da će žrtve iz Odese biti osvećene.
Osvetnik (Foto: Jutjub)

Osvetnik (Foto: Jutjub)

- Hvala vam što niste zaboravili Odesu i poginule u Odesi. Mi na istoku ne ratujemo samo za Donjeck, već i za Lugansk, Mariupolj i Odesu, i osvetićemo se Porošenku i Desnom sektoru za to - rekao je Givi. Ukrajinski ekstremisti zapalili su 2. maja 2014. zgradu u kojoj su se nalazili proruski demonstranti kada je poginulo 48 a ranjeno 300 ljudi. Neki ljudi su ubijeni ispred zgradi nakon što su skokom sa prozora pokušali da se spasu od plamena. Među ubijenima je bilo i žena koje su silovane a zatim bačene u plamen da bi izgledalo da su žrtve požara.
Pročitajte još:Očajni: Ukrajina regrutuje obolele od epilepsije i tuberkulozeŠamar za Hrvate iz Azova: Gorela šahovnica u Širokinu, palili je Francuzi, Rusi, Srbi i Brazilci!DONJECK BEZ VODE: Ukrajinci gađaju infrastrukturu grada, preti humanitarna katastrofa (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA