Najnovije

PAKLENA PROGNOZA: U subotu i nedelju donja dnevna temeperatura će biti 36 stepeni!

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će na području Srbije u subotu i nedelju najviša temperatura biti od 36 do 38 stepeni.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, sa slabim vetrom promenljivog smera, najnižom temperaturom vazduha od 13 do 20, a najvišom od 32 do 35 stepeni. I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, sa slabim vetrom, promenljivog smera, najnižom temperaturom vazduha od 20, a najvišom od 33 stepena. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. jula, biti sunčano i veoma toplo vreme. Najviša temperatura vazduha biće od 33 do 38 stepeni, a najtoplije će biti u subotu i nedelju. Biometeorološke prilike mogu imati nepovoljan uticaj na hronično obolele osobe i meteoropate. Posebno oprezni treba da budu srčani bolesnici i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom, kojima se savetuje da slede savete lekara i ograniče svoje fizičke napore. Moguće su glavobolja i malaksalost.
Pročitajte još:Rashladite automobil koji je bio parkiran na suncu za samo 10 sekundi! (VIDEO)Maca skroz gola! (FOTO 18+)
Izvor: Tanjug, Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA