Najnovije

Novi rijaliti, isti glumci: Brukaju se za 50 evra nedeljno

Čim su izašle iz "Parova", uselile su se u "Hotel Maldivi" uz obećanje da će se skidati gole pored bazena i da će voditi ljubav sa ženama.
Maldivi (Foto: JuTjub)

Maldivi (Foto: JuTjub)

Starlete koje su provele skoro četiri meseca u „Parovima“ potpisale su ugovore da u sličnom TV programu ostanu do septembra! Ali nisu dobile veće honorare, već su nasledile one koje su imale u prošlom rijalitiju. - Učesnice će nastaviti da šokiraju javnost za male pare! Najmanji nedeljni honorar dobiće novi, javnosti nepoznati učesnici, koji će nedeljno zaraditi tek 50 evra! Ostale starlete, među kojima su Tijana Ajfon, Mimi Oro i Ružica Veljković, imaće honorare od 150 do 250 evra, a najplaćenija je rediteljka i glumica Jelena Golubović (400 evra nedeljno) - kaže naš dobro obavešten izvor. U „Parovima“ ste videli kako muškarac i žena vode ljubav pred kamerama, ali niste seks dve žene. A videćete, obećava Ružica. - Matora i ja nismo imale seks u tuš-kabini, kako su neki tvrdili, ali ćemo ga imati u „Maldivima“. Žao mi je što sam sumnjala u njena osećanja prema meni. Bićemo zatvorene, moj dečko Filip neće ući, tako da će biti seksa - provocira bivša „modelsica“. I Tijana priznaje da su joj popustile sve kočnice. - Spremna sam za seks - kaže Tijana i objašnjava koji su njeni motivi za ulazak u još jedan rijaliti: - Želim da se izoperišem cela! Nadam se da ću zaraditi dovoljno para za sve što sam zamislila. Mimi Oro obećava da će se skidati gola, što u njenom slučaju i nije neka novost. - Kad je ovako lepo vreme, odeća mi nije potrebna - poručuje starleta.
Pročitajte još:Kad se Ruskinja skine… (VIDEO)MACA POSLE 2 DANA SEKSA: Toliko me boli da ne mogu da sednem na nju! (SAMO ZA +18)Pogledajte zašto je ovo najbolja brazilska guza! (FOTO/VIDEO)
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA