Najnovije

Nova platforma Treće Srbije: U Novom Sadu formirana nova odbornička grupa "Srpska liga"

NOVI SAD - Nakon sukoba sa Miroslavom Parovićem troje odbornika stranke Treća Srbija formiralo je Srpsku ligu, još jednu odborničku grupu u Skupštini grada Novog Sada.
Zgrada skupštine Novog Sada (Foto: JuTjub)

Zgrada skupštine Novog Sada (Foto: JuTjub)

Iz Srpske lige je saopšteno da "skoro svi članovi Treće Srbije nastavljaju da traže smenu Miroslava Parovića koji uzurpira i zloupotrebljava Treću Srbiju uporno odbijajući da sazove sednicu Predsedništva kako bi snosio odgovornost i konsekvence za svoje postupke". U daljem saopštenju se Parovića optužuje da je "protivpravno isključio iz stranke generalnog sekretara Treće Srbije, tri člana Predsedništva, člana Užeg predsedništva i tri odbornika u Skupštini grada Novog Sada". Kao odgovor na to odbornici Aleksandar Đurđev, Sunčica Marković i Goran Milenković formirali su novu odborničku grupu pod nazivom Srpska liga koja, kako navode, okuplja državotvorne, stručne i patriotske snage u Srbiji. Na kraju saopštenja dodaju da žele da rade i rešavaju probleme svojih sugrađana i da ih niko u tome ne može zaustaviti.
Pročitajte još:VULINOV PLAN ZA MIGRANTE: Obezbedićemo prostor za azilante u Kanjižži i SuboticiALBANCI UDARILI ŠAMAR SRBIMA: Srpsko nasleđe biće još sigurnije u našim rukama i kada Kosovo uđe u UNESKO!RADIKALI SE NE MIRE SA OKUPACIJOM: „Oslobodićemo Republiku Srpsku Krajinu!“
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA