Najnovije

URNEBESNA OPTUŽBA ŠIPTARA: Koka kola u službi velikosrpske propagande (FOTO)

PRIŠTINA - Ima već 16 godina kako je Vojska Srbije napustila Kosovo, ali Srbi uvek pronalaze načina da budu prisutni. Proizvodi ove države, iako sumnjivi, mogu se naći na svakom stolu Kosova, čak i na svadbenim veseljima, započinje svoj dramatični izveštaj albanski portal"Alebeu".
Slobi bi bilo drago (Foto: Fax.al)

Slobi bi bilo drago (Foto: Fax.al)

Portal prenosi fotografiju flaše Koka kole na kojoj stoji prezime Milošević. - Fotografija koju vidite gore je uslikana jednoj svabdi na Kosovu, gde se konzumira Koka Kola po imenu srpskog krvnika i diktatora Slobodana Miloševića. Na dizajnu kojeg je Koka kola Srbija pripremila posebno za Kosovo označena su prezimena i drugih ratnih zločinaca kao što su: Ćosić, Čubrilović, Ranković ... -  zaprepašćeni su novinari portala "Albeu". Predstavnici kompanije Koka kola na Kosovu, informisali su novinareovog portala da se ovo piće se ne puni na Kosovu. Prema njihovim rečima, odluka o proizvodnji na Kosovu i Metohiji zavisi od "kombinacije mnogih makro-ekonomskih faktora, veličine tržišta za infrastrukturu i upravne organizacije", prenosi portal "Albeu". Do tada, Albanci na Kosovu će i dalje morati da proslavljaju svadbe sa "Miloševićima".
Pročitajte još:REPUBLIKA SRPSKA: Dodik najpopularniji – 70% bi ga podržalo na referendumuUSTROUGARSKI POPIS: U Dubrovniku žive Srbi, nema nijednog Hrvata (FOTO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA