Najnovije

NOVI SUKOB: Izrael napao Siriju!

Sirijska armija saopštila je da su izraelski avioni pogodili jedno civilno vozilo u jednom selu na sirijskom delu Golana, duž granice između dve zemlje i da je ubijeno petoro civila.
Izrael gomila tenkove na granici sa Sirijom (Foto: timesofisrael.com)

Izrael gomila tenkove na granici sa Sirijom (Foto: timesofisrael.com)

Sirijska televizija je navela, pozivajući se na vojni izvor, da je vozilo pogođeno u selu kraj Kuneitre, ali nije objavila druge detalje. Udar je usledio nakon što su sinoć izraelske vazduhoplovne snage i artiljerija napale palestinske vojne punktove u pograničnom području u znak osvete za četiri rakete ispaljene iz Sirije na sever Izraela. Ta zemlja je za raketiranje okrivila palestinski Islamski džihad, koga sponzoriše Iran. Neimenovani izraelski zvaničnik izjavio je da su danas poginuli zapravo militanti odgovorni za jučerašnji raketni napad na Izrael. U tom izveštaju se navodi da su poginula četvorica militanata na sirijskom delu Golana.
Pročitajte još:PODIGNUTE TENZIJE: Kijev provocira Donbas da prvi napadneDA LI SLEDI RAT: Južna Koreja poručila da će oštro odgovoriti na svaku provokacijuŠEF PENTAGONA: Rusija vrlo, vrlo značajna pretnja
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA