Najnovije

Milanović: Hrvatska je orao, Srbija je muha!

ZAGREB - Hrvatski premijer Zoran Milanović je na konferenciji za novinare, povodom izbegličke krize koja u Hrvatskoj traje drugi dan, nazvao Srbiju "muhom", koja se sa tim problemom suočava mesecima i kroz koju je prošlo gotovo 170.000 izbeglica.
Milanović "orao" (Foto: JuTjub)

Milanović "orao" (Foto: JuTjub)

Upitan da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja granica, Milanović je rekao: "Orao ne lovi muhe. Mi smo orao". Ministar Aleksandar Vulin upozorio je sinoć Hrvatsku da ne zatvara granicu i međunarodne puteve, istakavši da će Srbija u tom slučaju zatražiti zašititu pred međunarodnim sudovima. "Želimo da upozorimo Hrvatsku i svaku drugu zemlju da ne dolazi u obzir zatvaranje međunarodnih puteva i da ćemo zaštitu svojih ekonomskih i svakih drugih interesa zatražiti pred međunarodnim sudovima", rekao je Vulin Tanjugu. Vulin je povodom najave da će Hrvatska zatvoriti granice rekao da Srbija neće plaćati cenu tuđe nesposobnosti.
Pročitajte još:Geostrategija izbeglica, Rusija i BalkanKRAJ PRIČE: Zaharčenko pozvao narod da se sprema za novi rat sa Ukrajinom
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA