Najnovije

Katai siguran u titulu, Živković najavljuje borbu do samog kraja

Živkoviću i Kataiju su u redakciji SOS kanala uručene nagrade za igrača meseca u Super ligi, za jul i avgust, po ugledu na Premijer ligu, u glasanju novinara najuticajnijihj srpskih medija.
Aleksandar Katai (Foto: Printskrin jutjub)

Aleksandar Katai (Foto: Printskrin jutjub)

"Imamo veliku prednost u odnosu na Partizan, ali pošto je ove sezone promenjen sistem, pa će uoči plej-ofa biti „prepolovljeni” bodovi jasno je da nam sledi neizvesna trka za titulu. Ipak, mi smo posle lošeg starta uspeli da pronađemo igru, u pobednosnoj smo seriji i ubeđen sam da ćemo tako i nastaviti",  rekao je Katai, koji je sjajnim igrama zaslužio epitet igrača meseca za avgust. Zlatni „Orlić” Živković bio je najbolji u julu, kad je Partizan pružao sjajne partije u prvenstvu, ali i na evropskoj sceni. "Odlično smo startovali, ali na poslednje dve utakmice nismo bili dovoljno dobri. Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i siguran sam da ćemo se vratiti na pobednički kolosek. Mnogo nam znači i trijumf protiv AZ Alkmara i verujem da ćemo tako nastaviti u Ligi Evrope", istakao je Živković. Živković je već „kaparisao” mesto u A reprezentaciji i očekuje se da bude jedan od aduta Srbije u predstojećim mečevima protiv Albanije i Portugalije, dok Katai ne krije da se potajno nada pozivu. "Siguran sam da imamo igrače koji mogu da izbore dobar rezultat u Albaniji”, poručio je Živković, dok je Katai rekao: "Lagao bih da se potajno ne nadam pozivu. Ipak, na meni je da igram dobro, a selektor odlučuje", poručio je Katai i priznao da je Zvezdina „desetka” prilično teška, uprkos tome što su se njegove odlične partije poklopile sa uzimanjem kultnog broja. Izbor igrača meseca dodeljuje se u saradnji sa Sindikatom profesionalnih fudbalera,a nagrade Živkoviću i Kataiju predao je predsednik Sindikata Mirko Poledica.
Pročitajte još:SKANDALOZNO: Evo kako su Hrvati nagradili „za dom spremnog“ Šimunića!„Gasprom“ hoće Škundrića u fotelji predsednika Crvene zvezde
Izvor: Žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA