Najnovije

ALBANCI U STRAHU: Videli smo grupu grobara u Tirani!

Albanci tvrde da su se Srbi već infiltrirali u tamošnje društvo u nameri da izazovu haos na utakmici koja je na programu 8. oktobra u Elbasanu.
Crveno-crni (Foto: JuTjub printskrin)

Crveno-crni (Foto: JuTjub printskrin)

Počinjemo lov na Srbe - glasi glavni naslov u albanskom listu Sport ekspres. Kako se dalje navodi, razlog za to je „velika mogućnost da srpski navijači izazovu nerede na predstojećem meču“. Albanci tvrde da su se Srbi već infiltrirali u tamošnje društvo u nameri da izazovu haos na utakmici koja je na programu 8. oktobra u Elbasanu. Navodno, čak su i neki „grobari“ viđeni na jezeru u Tirani, odakle su postavljali fotografije na Fejsbuk. - Policija u saradnji sa savezom preduzima sve neophodne mere kako nijedan srpski navijač ne bi bio na stadionu. Delegacija od 100 ljudi iz Srbije proći će kroz specijalnu kontrolu i pažljivo ćemo motriti na njih - saopštili su organi reda iz Tirane, dodajući da su posebna opasnost Srbi koji žive i rade u Tirani.
Pročitajte još:Lazar Marković ne igra protiv Albanije i PortugalaDirektor Zvezdine škole: Savez i Partizan se brukaju, bodovi će pripasti nama
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA