Najnovije

NEMATE POVERENJA U PARTNERA ILI PRIJATELJE? Uz ovaj trik na Fejsbuku uvek možete znati gde se nalaze

Internet je divna stvar - pruža nam mogućnost da komuniciramo sa ljudima širom sveta koje bez njega nikada ne bismo imali prilike da upoznamo. Ipak, upravo zato što nam pruža tolike mogućnosti, na internetu se kriju i mnoge opasnosti.
Fejsbuk (Foto: pixabay.com)

Fejsbuk (Foto: pixabay.com)

edna, i najčešća od njih je lažno predstavljanje. Zbog toga vam donosimo metodu uz pomoć koje vrlo jednostavno možete odrediti da li vaš sagovornik govori istinu o tome gde se zaista nalazi. Kako prenosti  TechViral.com, koristeći komandnu liniju možete doći do IP adrese osobe sa kojom se trenutno dopisujete na Fejsbuku, i to na sledeći način: -Počnite da se dopisujete sa osobom čiju lokaciju želite da saznate. -Pritisnite Win+R tastere na tastaturi. -Ukucajte cmd, pritisnite enter. -U prozor sa komandnim linijama ukucajte netstat –an i pritisnite enter. -Zapišite IP adresu koja se pojavila. Nakon što ste to uradili, preostaje vam samo da skenirate IP adresu koju ste dobili, a to možete uraditi na OVOM sajtu.
Pročitajte još:ZA VAŠE DOBRO: Ove aplikacije odmah obrišite sa telefonaProbližava se kraj ere pametnih telefona, evo šta slediRAZVOJ TEHNOLOGIJE: Aplikacija koja treba da smanji broj smrti na porođaju (VIDEO)
Izvor: dnevno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA