Najnovije

Mandić: Đukanović izbezumljen zbog mafijaških dugova!

Predsednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, ocenio je da je Milo Đukanović očigledno izbezumljen od straha zbog mafijaških dugova i obaveza koje je preuzeo prema međunarodnim kriminalcima.

Andrija Mandić (Foto: Jutjub)

Mandić smatra da je premijer u suštini organizator i izvođač tzv. „državnog udara“ u Crnoj Gori. On je odgovorio na prozivke Đukanovića, koji dovodi tzv. teroriste u vezu sa DF-om.
Mandić je pojasnio da je nakon Đukanovićeve poslednje izjave, u kojoj pravi scenario o navodnoj povezanosti DF-a sa „teroristima“ iz Srbije, premijer samo saopštava svoje namere i planove za „obračun sa našim političkim savezom“.
„To što je Đukanović nekoga varao i opljačkao i što ti ljudi imaju želju da s njim ostvare dijalog i da izvedu bilanse do kraja – nije problem Crne Gore. No, moramo da mu poručimo da se ne igra sa vatrom i da ne opterećuje građane Crne Gore. Dosta je narodu bilo prepadanja njegovim izmišljenim državnim udarom, dosta im je sprdnje koju je organizovao u subotu i nedelju, kada je privodio, hapsio i pretresao funkcionere DF-a. I ako misli da ćemo mu tolerisati takvo nasilničko ponašanje – grdno se vara. Poručujemo mu da privali i da se dodatno ne bruka“, poručio je Mandić. Izvor: in4s.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA