Najnovije

EROTSKA ISPOVEST! NOĆ JE, STOJIM SAMA I ODJEDNOM ČUJEM ŠAPAT: Ne boji se, želimo da te gledamo, diramo i ljubimo...

Noć je, sati je 02:13. Stojim sama na stanici čekam bus. Bila sam na rođendanu kod jedne bivše školske prijateljice. Imala sam minić, crne hulahopke i gaćiće ispod. Bez grudnjaka sam ispod majice i poluvisoke štikle imam.

Seks (Foto: JuTjub)

Mrak je, na stanici nema osvetljenja, skoro ništa se ne vidi. Dva mladića idu prema meni, prema stanici, ne znam da li da mi bude drago ili da li trebam da se bojim. Nakon nekoliko minuta su mi prišli, jedan mi je bio iza leđa a drugi s preda. Oećala sam se nelagodno. Ovaj ispred mene obratio mi se rečima: kako se zoveš draga? Sara, i nisam tvoja draga. Brzo sam mu odgovorila. Onda je on nastavio: ovako draga Saro, ja i moj kolega smo se dogovorili da obojca želimo da te gledamo, diramo i ljubimo i ne boj se nećemo te povrediti i nećemo te silovati. Onaj od pozadi mi se prilepio uz telo, ruke mi stavio oko struka ispod majice na stomak i počeo mi šaputati poluglasno na uho: draga, da ne bi ispao nepristojan, želim da te upitam za dozvolu da ti milujem stomak i ostale stvari ispod majice. Već sam se sva tresla od straha i glas me skroz izdao tako da sam ostala nema. Ubrzo sam se stresla kad sam osetila njegovu jednu ruku na mojoj levoj s*si, a drugu na desnoj s*si i počeo mi odlučno i nežno gnjeciti, masirati obe istovremeno. Ovaj s preda dignio mi je moj minić iznad struka.  Majica mi je već bila čitava ispod vrata, s*se su mi bile prepuštene njima skroz.  I hulahopke mi je skinio. Čitavo vremo dok me je skidao osećala sam njegov topli dah među nogama . Osećem muško telo kako se zalepilo uz moje telo otpozadi, osećam ruke kako čvrsto i odlučno mi gnječe moje s*se i moje već nabrekle bradavice, čujem glas ispred mene kako govori: mmm, koji predivni miris, mmmm, prelepo mirišeš čitava ti Saro. Kad sam to sve čula, osećala sam se malo sretno zbog toga što sam stigla se na brzinu istuširati kad sam krenila kući od prijateljice. Ohh, iznenada sam osetila njegove usne na mojim stidnim usnicama, ooohhh, kako me opija njegov topli dah. Opuštam se sve više i više, osećam sve to kao jednu predivnu masažu. Prepuštam se njemu odpozadi da me sve više on drži, a ne moje noge.  Onaj što je uzeo moje hulahopke već je otišao po auto.  Posle smo seli u auto. Sela sam napred pored šofera, suknja mi je bila visoko i sve mi se vidilo ali ja to nisam ni primećivala. Onaj od pozadi stalno je trljao moje s*se i bradavice. Onaj što je vozio jednom rukom me dirao za kolena i razdvajao mi noge kako je želio da mi se sve bolje vidi. Oećala sam se nemoćno i opustila sam se skroz, gde mi pomeri nogu tamo mi i ostane noga. Tako sam uživala. Na kraju sam doživela orgazam kao nikad do sada.
Vozili smo se tako neko vreme dok mi nisu vratili moje gaćice i hulahopke i odvezli me kući.  Pogledajte OVDE erotsku ispovest stjuardrese: Krešem se i sa pilotima i sa putnicima, pa šta?! Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA