Najnovije

ZA VAŠE KUĆNE LJUBIMCE: Počinje treći Dog fest!

Redakcija magazina Pas i Delta Sitiju pozivaju vas da posetite 8. oktobra Treći Dog fest - beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Delta Siti je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin Pas ovu divnu manifestaciju sa velikim uspehom organizuje već treću godinu zaredom.

8. oktobra počinje Treći Dog fest u Delta Sitiju (Foto: Pravda)

Na štandovima izlagača moći ćete da se upoznate i da kupite sve što vam je potrebno za vašeg kućnog ljubimca: hranu, opremu, igračke, vitamine, suplemente, kozmetiku, garderobu… I ne samo to, kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, pripremili su celodnevni zabavni i interaktivi program: Reviju pasa iz azila koje će prošetati poznate ličnosti (voditelji, novinari, glumci, pevači), moći ćete da porazgovarate sa poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i dečji kviz znanja o psima, uživaćemo u prezentaciji policijskih pasa, izboru za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenju Šiz friz, kao i u Trci do klope u kojoj će učestvovati sve kuce naši gosti. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti sponzori. Takođe, na raspolaganju će vam biti i veterinar koji će davati besplatne savete. Kao i do sada, i Treći Dog fest imaće humanitarni karakter, pa će se u atrijumu prikupljati donacije (novac, hrana, ogrlice, preparati protiv buva i krpelja...) za napuštene pse u azilima i prihvatilištima. Jedan štand biće ustupljen organizacijama za zaštitu životinja koje će udomljavati napuštene pse, pa na Dog festu možete pronaći i svog novog ljubimca. Dođite sa svojim psima, da uživate zajedno!

Satnica

12.00 Otvaranje sajma 12.30 Revija napuštenih pasa – poznati šetaju pse iz azila u cilju promocije udomljavanja napuštenih životinja 13.00 Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima 14.00 Dečji kviz znanja o psima 14.30 Takmičenje šiz friz 15.00 – 16.00 Besplatni saveti veterinara - Na štandu magazina Pas dr vet. med. Mila Savić 15.30 Prezentacija policijskih pasa 16.30 Izbor za najšarmantnijeg psa 17.30 Trka do klope 18.30 Izbor za najposlušnijeg psa Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA