Najnovije

NA KOLENIMA: Napeti triler o ubici koji ima svog dvojnika

Za sve ljubitelje trilera, predstavljamo roman "Na kolenima". Kada pomislite da više nema zapleta koji niste pročitali, ovaj roman će vas demantovani. Neobičan zaplet i interesantan stil pisanja, držaće vas do samog kraja romana.

Na kolenima (Foto: Vulkan)

Ovaj sada bivši reporter stokholmskih novina sanja o tome da otvori restoran i ima pomalo neobične sklonosti. Preko interneta ugovara sastanak sa Ulrikom, zavodljivom devojkom koju zapravo ne poznaje. Ipak, te noći se među njima ništa nije dogodilo jer se ona u poslednjem trenutku predomislila, a siroti Hari umesto seksa dobija povređen ego i slomljen nos. Po povratku u hotel, sa nespretno zalečenom povredom, u susednoj sobi otkriva poznatog bluz pevača Tomija Sandela kako spava u alkoholisanom stanju, dok pored njega leži telo mrtve žene. Policija ne može da razreši slučaj, ali jedno je sigurno – muzičar nije ubica.
Kada se nešto kasnije susretne sa još jednim sličnim slučajem, Hari je siguran da imaju posla sa serijskim ubicom… koji neodoljivo podseća na njega.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA