Najnovije

ZVEZDIN PRVOTIMAC OTKRIVA: Odbio sam Barselonu! (VIDEO)

DŽon Ruiz je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, ali je utisak da mladi Kostarikanac nije prikazao ni pola onoga što zna i ume. Ipak, i ta polovina je sasvim dovoljna da pokaže da Ruiz bez problema može da bude jedan od oslonaca tima.

Novi spektakl u režiji Delija (Foto: Jutjub)

Ruiz je na Marakanu stigao iz Dnjepra, ali taj klub nije jedini koji ga je želeo u svojim redovima. Naprotiv, za portal navijača Crvene zvezde, “Moja Crvena zvezda“, otkrio je da je malo nedostajalo da pojača Barselonu:
– Sa 17 godina sam debitovao za Deportivo Saprisu, najbolji fudbalski klub iz moj zemlje. To je za mene bio pelep osećaj, ali i nešto što sam očekivao. Ceo život posvetio sam fudbalu, naporno sam radio i ništa mi se u životu nije promenilo kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, rekao je Ruiz, koji je potom otkrio kako se našao na meti tima iz Katalonije:
– Istina je da su tada evropski velikani želeli da me vide u svojim redovima. U rukama sam držao ugovor koji mi je poslala Barselona. Ipak, smatrao sam da sam premlad da odem tako daleko od svoje kuće i da potpuno promenim stil života. Iz ove perspektive ne mogu da kažem da je to bila loša odluka, imam još mnogo godina u fudbalu dok ne bude došao trenutak da sumiram karijeru. Za sada sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.
Mada, priznaje da ipak postoji nešto zbog čega žali za tom propuštenom šansom…
– Možda danas žalim što nisam otišao u Barselonu samo zato što bih onda ranije upoznao Davida Babunskog koji mi je u Zvezdi postao dobar prijatelj, zaključio je Ruiz.
Pogledajte najbolje poteze iz karijere nesuđenog fudbalera Barselone i nade Crvene zvezde: Izvor:Moja Crvena Zvezda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA