Najnovije

EROTSKA ISPOVEST: Moler mi je napio ženu i dok je spavala počeo da je...(18+)

Došao sam jedan dan sa posla malo ranije, i ulazim u kuću, ali je bila neverovatna tišina. Znam da imam majstora molera koji je uvek preglasan. Polako idem uz stepenice, ali ne čuje se ni mušica.

Seks sa molerom (Foto: Printskrin)

Dolazim polako do vrata od dnevne sobe i pošto su bila odškrinuta malo, vidim njega kako stoji sa strane dok moja žena spava na trosedu.
On je sigurno sišao sa sprata da uzme još jednu rakiju, ali je zatekao kako spava. Nisam ulazio unutra i on je rukom krenuo za flašu koja je stajala na stolu pored nje. Taman je sipao i polako spuštao flašu na sto i onda se moja žena okrenula na stranu i savila noge u kolenima. Pošto je bila u nekoj lepršavoj suknjici lepo joj se zadigla suknjica i sevnula ta prekrasna zadnjica. Bila je tako dobra u tom trenutku da joj niko ne bi odoleo. Imala je na sebi neke tigraste bokserice koje su u ovoj pozi više otkrivale dupence neko skrivale. On je polako spustio i flašu i čašicu i prišao joj malo bliže. Uzeo je mobilni telefon i počeo da slika to prekrasno dupence. Čučnuo je pored nje i na nekih pola metra lagano fotkao i uživao u prelepom prizoru. Nisam se nadao, ali je polako rukom prešao preko njenog boka i skroz joj pomerio suknjicu. Nakon toga otkrio joj je lagano majcu, tako a joj je se videla jedna s*sa. Sad je već celo njeno dupe bilo otkriveno. Mazio joj je guzove. Ona se nije pomerala jer je duboko spavala. Prstima joj je mazio grudi i išao prstom ka guzi. Prstom joj je uvlačio gaćice sve dublje.  Polako je zavukao prst ispod ruba gaćica i pomerio u stranu tako da je sad bila skroz gola ispred njega i nadohvat ruke. Ona je kao malo mrdnula u kukovima, ali se nije i dalje pomerala.
Sve me je ovo dosta palilo i nisam želeo da je po*ebe, ali sam ipak odlučio da vidim šta će da se desi. 
Znao je šta radi. Palio je, a ona je pod svim tim milovanjem počela još više da vlaži. 
Počeo je da se pokreće i da je lagano j*be. Ona je počela kao da cvili i da negoduje i mrdala je kukovima i pokušavala da prati taj njegov ritam. Nije je dirao rukama već se držao za krevet. Opet je počela da se okreće i skoro da će da ga prekine u seksu, ali je on za trenutak usporio dok se nije umirila. Dok joj je on bio na njoj, ona je rukom počela da se mazi, što znači da je uživala. Kada je završio izvadio je maramice iz džepa i obrisao je. Vratio joj je gaćice na mesto. Osećao sam se jako čudno. Bilo mi je žao što mi je spavao sa ženom, a na drugu stranu sam bio izuzetno napaljen... Pogledajte OVDE, pribio ju je na staklo, a njihov seks na poslu su videli svi (VIDEO 18+) Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA