Najnovije

ŠOK U ZVEZDI: Miodrag Božović napušta crveno-bele?!

Uprkos tome što je obezbedio jesenju titulu crnogorski trener Miodrag Božović kovertirao je ostavku na mesto šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Božović (Foto: Jutjub)

Decembarski dani odluke, na našem najvećem stadionu, lagano dobijaju konačne obrise.
Crvena zvezda je suvereno prigrabila i ovogodišnje jesenje počasti, kolo pre kraja obezbedila prvo mesto, ali će u nastavak sezone, po svoj prilici, uploviti sa novim trenerom!
Odavno se, oko Zvezdinog stadiona i kuloarima, šuška da je Miodrag Grof Božović, nezadovoljan opštom klimom u srpskom fudbalu, rešen da donese radikalnu odluku o raskidu saradnje.
Kako se jesen bliži kraju, sve su glasnije potvrde da je crnogorski stručnjak napokon prelomio i rešio da napusti Srbiju.
Na rasplet, kako tvrde dobro obavešteni, ne bi trebalo dugo da se čeka. Navodno, Božović je planirao da, odmah posle gostovanja u Surdulici, javno obelodani odluku, a dan kasnije, na konferenciji za medije, definitivno objasni razloge za povlačenje.
Posle svega, izvesno je da će Grof, sa najbližim saradnicima Vojislavom Ćalovom i Sašom Petrovićem, otići iz Crvene zvezde sa oreolom pobednika i jednih od najuspešnijih trenera u klupskoj istoriji.
Pritisnut svakojakim problemima, čak i egzistencijalne prirode, naš najveći klub sa crnogorskim trenerom na klupi, ipak, nije uspeo da ovog leta ostvari jedan od prioritetnih ciljeva – plasman u ligašku fazu evropskih klupskih takmičenja.
Sjajan šampionski niz, iz prošle sezone, jesenas je garniran prvim mestom i posle svega, uz snažnu podršku javnosti, Božoviću će vrata najvećeg kluba, u kojem je gradio i igračku karijeru, uvek biti otvorena...
Do tada, ostavka je već kovertirana i za tri dana trebalo bi da bude otvorena...
Izvor: Sportski Žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA