Najnovije

ŽIVI, DIŠI, VERUJ: Samo sport Srbiju spasava – izaberite najbolje za sebe! (FOTO)

FitnessHouse se nalazi na Novom Beogradu. Lokacija kod same opštine ovog dela grada pristupačna je mnogima, a ponude u sportskom asortimanu su mnogobrojne i povoljne. Uz to, svaki mesec ova divna kuća druženja i zdravog načina života pruža neverovatne akcije na svoje usluge.

Fitnes (Foto: Pixabay.com)

Da prošetamo malo kroz FitnessHouse i zanimljive galerije:

Poldens – zgodni i razgibani

Poldens ili ples oko šipke je sve popularniji u Srbiji. Pored toga što ova, možemo nazvati, fitnes veština dobro oblikuje telo, poldens izuzetno jača samopuzdanje i odlično je rešenje protiv naznaka depresivnog raspoloženja.

U FitnessHouse-u pored raznih sportova, poldens je u vrhu ponude kako za žene, tako i za muškarce. Važno je napomenuti da nije limitiran starosnom granicom, a sadrži elemente gimnastike, ritmike, akrobatike, baleta, kondicionih treninga, kao i vežbi snage.
Detalje možete pogledati na sajtu FitnessHouse - pole dance i fejsbuk stranici Pole Dnace.

Surfset – spremite se za skijanje u društvu

Da biste imali vitki i takozvani surferski stas, ovo je najbolji sport kojim bi ste se mogli baviti. Naime, surfset je jedinstveni kompleks baziran na pokretima surfovanja na vodi ili skijanja na planinama. Objedinite i zimu i leto u jednoj zabavnoj atmosferi.

Budite u dobroj kondiciji gde ćete razviti dobar balans i što je najvažnije ubrzajte metabolizam.
Opširnije postite sajt FitnessHouse - surfset.

Fitstep – uz malo truda do savršenstva

Za one koji nisu ljubitelji sporta, ali im je neophodno da ga upražnjavaju zbog zdravstevnih problema uključujući i višak telesne težine, fitstep je program koji radi za vas.
Zapravo, ova mašina u 4 koraka oblikuje vašu fguru perfektno. Samo 45 minuta na fitstepu se tretira kao 3 kilometara brzog trčanja.

Kako finkcioniše fitstep, detaljno je opisano na sajtu Fitstep.
Pored ovih ponuda koje smo istakli, FitnesHouse nudi još mnogo toga kao što su ugi fitnes, funkionalni tening, Mix Aerobik, korporativni fitnes, pilates, joga, idividualni treninzi, a za namlađe  stimulativni program školica igre. 
Posetite Fitness House u ulici Omladinskih Brigada 6, jer ovde se osećate kao kod svoje kuće!
Savete stručnjaka u vezi ishrane, istezanja, disanja, planova sportskih aktivnosti, uvek možete konsultovati putem telefona 011/269-52-91, 063/173-49-50 ili na e-mail adresu fitneshouse@gmail.com
Budite u formi, zadovoljni sobom da bi i drugi to primetili!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA