Najnovije

TO JE POSLODAVAC: Svakom radniku dodatna penzija!

Kompanija IKEA će u privatni penzioni fond svog svakog radnika u Srbiji uplatiti 140.349 dinara bruto, saopšteno je danas iz te kompanije.

IKEA (Foto: Jutjub)

Putem svog programa lojalnosti, kompanija IKEA svojim zaposlenima zahvaljuje za njihov doprinos, zbog čega će u njihove penzione fondove globalno uplatiti dodatnih 108 miliona evra, navodi se u saopštenju kompanije.
Generalni direktor kompanije IKEA za Jugoistočnu Evropu, Stefan Vanoverbeke, izražavajući istovremeno zadovoljstvo što će IKEA Grupa ove godine izvršiti uplatu od 140.349 dinara bruto u privatni penzioni fond svakog zaposlenog u Srbiji.
Otkako je pre tri godine program pokrenut, za njega je izdvojeno ukupno 413 miliona evra. Taj iznos, izdvojen na globalnom nivou, deli se na sve zemlje članice IKEA Grupe, u skladu s proporcionalnim učešćem date zemlje u ukupnom fondu zarada, a preduslov za finansiranje programa jeste da IKEA Grupa ostvari svoje poslovne ciljeve.
Kao deo ovog jedinstvenog programa lojalnosti, u penzione fondove zaposlenih IKEA Grupe svake godine se uplaćuje dodatni iznos, koji se utvrđuje prema istom, pravičnom i jednostavnom načelu.
Svaki zaposleni IKEA Grupe u Srbiji, koji u kompaniji IKEA provede pet ili više godine, prima istovetan iznos, bez obzira na radno mesto ili platni razred, dodaje se u saopštenju kompanije. Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA