Najnovije

BORIS I NOVAK PREGOVARAJU: Ne mogu više da kažem! Uživam da radim sa Đokovićem,neverovatna vožnja!

Boris Beker je potvrdio da pregovara sa Novakom Đokovićem o nastavku saradnje koja traje od decembra 2013. godine.

Beker i Đoković (Foto: Jutjub)

Nedeljama unazad svetski mediji spekulišu da bi Nemac mogao da izgubi posao, posebno, jer je u finišu sezone Đoković izgubio prvu poziciju na ATP listi. Ali, pregovori o novom ugovoru su počeli.
- Trenutno smo u procesu pregovora. Ali, ne mogu da vam kažem više od toga. Ne mogu da kažem nastavljamo, ali ne mogu da vam kažem ni ne nastavljamo saradnju - kazao je Boris, prenosi Dejli mejl.
Đoković i Beker sarađuju od decembra 2013. godine.
- Uživao sam tokom ove tri godine. Bio sam u svom elementu, a to ću činiti i ubuduće. Nema kajanja, ovo je neverovatna vožnja - dodao je Beker.
Nedavno je nemački trener rekao da je srpski as izgubio fokus posle odvajanja Rolan Garosa, posle sjajne prve polovine sezone, ali veruje da će 2017. ponovo biti u svom elementu.
- Prvi deo sezone bio je neverovatno uspešan po njega, ostvario je životni cilj osvajajući Rolan Garos. Već u Madridu i Rimu, mogli ste da osetite da je i novi čovek stigao u grad (Endi Marej). Novak je posle Rolan Garosa imao pravo da uzme tajmaut, da juri neka druga interesovanja, provede više vremena sa porodicom... LJudi zaboravljaju da, ako želite da ostvarite tako veliki uspeh, morate da budete fokusirani samo na taj cilj, budete sebični i posle nekoliko godina to što ste stvorili od sebe postaje jedno prilično usamljeno mesto. Ne kažem ja sada da će Novak ponovo da osvoji baš sve, ali biće on mnogo fokusiraniji na tenis u 2017. godini, nego što je bio u drugoj polovini 2016. Uveren sam - zaključio je Beker.
Nemac smatra da je dominantnim igračima potrebna pauza posle određenog perioda.
- Bjorn Borg se povukao sa 26 godina, Andre Agasi je uzeo nekoliko meseci pauze tokom karijere, pa Tajger Vudas ili Lionel Mesi pre dve godine, to je prirodna stvar.
Nemački mediji su nedavno objavili da Boris Beker nije oduševljen što je Pepe Imaz u timu Novaka Đokovića. Ali, Nemac nije želeo da se izjašnjava:
- U ekipi sam, znam sve, ali ne mogu da vam kažem.Volim svog igrača i želim od svega da ga zaštitim, tako da neću reći ništa o tome. Moraću da se pozovem na peti amandman - kazao je Nemac.

Endi Marej pada u maju

Boris Beker pad Endija Mareja, koji je na kraju sezone preoteo Novaku Đokoviću prvo mesto, očekuje u maju 2017. godine.
- Na krilima ovih skorašnjih uspeha stići će u Australiju, i na američke turnire u martu, ali će sve to početi da ga stiže od maja. Jedno je kada igrate a nemate šta da izgubite, ali je nešto drugo u pitanju kada imate šta da gubite, to je  breme svakog "broja 1". Druge su okolnosti, druga očekivanja, sve postane napornije. Preguraće sve to bar dok ne počne sezona na šljaci - smatra nemački trener. Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA