Najnovije

PUTIN: Sastanak sa Trampom se još nije dogodio zbog unutarpolitičke borbe u SAD-u

Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da se njegov sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom još nije dogodio zbog jake unutarpolitičke borbe u Sjedinjenim Američkom Državama, prenose RIA Novosti.

Putin (Foto: kremlin.ru)

„Ovo bi trebalo da pitate naše kolege iz Sjedinjenih Američkih Država. Po mom mišljenju, to je posledica žestoke unutrašnje političke borbe u Sjedinjenim Američkim Državama“, rekao je Putin u intervjuu za austrijsku televiziju ORF.

Putin je naveo da deli zabrinutost američkog predsednika o eventualnoj novoj trci u naoružanju i nada se da će oni lično razmisliti kako da je spreče.

„U jednom od poslednjih telefonskih razgovora Donald je rekao da je zabrinut zbog mogućnosti nove trke u naoružanju. Potpuno se slažem sa njim. Mi nismo inicijatori ovakvog razvoja događaja, kao što znate, nismo se mi povukli iz Sporazuma o ograničavanju sistema protivraketne odbrane. Ali ja delim mišljenje američkog predsednika da moramo da razmislimo kako da sprečimo novu trku u naoružanju. I nadam se da će ovaj rad početi i među nama lično“, rekao je Putin.

Ruski politički analitičar Rastislav Išćenko rekao je da je rukovodstvo Ukrajine sastavljeno od debila i idiota. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Vostok

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Putinova vojska koje se svi plaše

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA