Najnovije

NE IZLAZITE IZ KUĆA: U Srbiju stiže orkanski i olujni vetar koji će nositi sve pred sobom!

BEOGRAD - Na području Banata, Podunavlja i Pomoravlja duva jak vetar, jačine od 17 do 22 metara u sekundi, dok su u planinskim područjima udara do 30 metara u sekundi.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Sredinom dana i u ranim popodnevnim satima duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u Podunavlju i Pomoravlju, kao i na području Beograda povremeno sa udarima olujne, a u južnom Banatu i planinskim predelima i orkanske jačine, navedeno je u upozorenju RHMZ. Nevreme je pogodilo i region, pa su tako pojedine oblasti na području Dalmacije poplavljeni, a u Crnoj Gori proglašen je crveni Meteoalarm. U Vojvodini je danas na snazi narandžasti meteotalas, zbog najavljenog vetra sa olujnim udarima i do 28 kilometara na sat. Vetar obarao drveće u Banjaluci Olujno nevreme, sa jakom kišom i jakim udarima vetra, pogodilo je jutros Banjaluku i za samo 15-ak minuta izazvalo je velike poteškoće u gradu. Jak vetar obarao je drveće, nosio ploče s krovova, pojedine ulice su poplavljene, a saobraćaj je zbog slabe vidljivosti bio otežan.
Pročitajte još:SRBIJOM ĆE PROĆI MILION IZBEGLICA! Evo koji će srpski gradovi biti prihvatni centri za migranteNEMCI ZOVU SRBE ZA POSAO IZ SNOVA: Dnevnica minimum 80 evra, a ne treba diploma!SUPER J*BOTE: Šta je Bećković rekao o ove dve reči i kako zvuči Radičevićeva pesma sa njima
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA