Najnovije

ORALNI SEKS U ŠUMADIJI SAMO 500 DINARA: Nećete verovati koliko košta kompletna usluga!

Rast nezaposlenosti vodi tome da se poveća ponuda plaćenih seksualnih usluga. Kult potrošačkog društva veoma podstiče prostituciju, a posebno je zabrinjavajuće što se njome bave deca, đaci i studenti; prosečni uzrast početka bavljenja sada je između 14 i 18 godina!
Ilustracija (Foto: Jutjub)

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Mlađim mušterijama seksualna usluga naplaćuje se po višoj tarifi, a starijima po nižoj, dok se specijalne želje mušterija posebno naplaćuju. Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima i zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom na potezu između sportske hale “Jezero” i “Metroa”. Makroi su veoma često članovi porodica tih devojaka i žena, koji budno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako. Kada je reč o izboru lokacije, mašti i iznenađenjima nema kraja. Svoje usluge prodaju od 500 do 2.500 dinara, a vrlo često se dešava da im mušterija i ne plati. Iznos zavisi od usluge koju pružaju. Tarifa za komplet uslugu je 2.500 dinara. Dnevno zarađuju i do 15.000 dinara.
Pročitajte još:SILOVANJE PRAVDE NA KOSMETU: Pokušali da ubiju Srbe, kažnjeni uslovnoRODITELJI U OČAJANJU: Skandal s porno fotografijama dece drma LeskovacZLOČIN U SRBU: Mlađeg brata do smrti udarala po glavi drškom od metle!
Izvor: ikragujevac.com, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA