Najnovije

Ruski komičari nasamarili Erdogana: "Ovde Porošenko, hajmo zajedno protiv Rusije" (VIDEO)

Ruski komičari Vladimir Kuznjecov Vovan i Aleksej Stoljarov Leksus tvrde da su telefonom pozvali turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i razgovarali s njim predstavivši mu se kao predsednik i premijer Ukrajine, Petar Porošenko i Arsenij Jacenjuk.
Rusi nasamarili Erdogana (Foto: Jutjub)

Rusi nasamarili Erdogana (Foto: Jutjub)

Navodno, Erdogan je potpuno naseo i pozdravio predsednika Ukrajine sa "dragi prijatelju", a tokom razgovora "ukrajinska strana" je saopštila predsedniku Turske da namerava da pokrene dijalog presednika država koje trpe ruske sanckije kako bi dogovorili kakve će akcije preduzeti protiv Rusije. Erdogan je pristao da će to uraditi sa zadovoljstvom – "Nemojte imati ni zrnce sumnje", rekao je. Komičari su takođe upitali predsednika Turske da li namerava da se izvini Rusiji za obaranje lovca Su-24. Oni su deo razgovora objavili na Jutjubu dok zvanična Ankara demantuje ovako nešto. "Ništa o tome nisam čuo, niti je moguće da neko tek tako telefonira predsedniku. Smatram da je to laž, jer je za potrebe pregovora potrebno ispoštovati posebnu proceduru i aktivirati specijalne kanale", kaže izvor iz Erdoganove administracije. Ipak, u ova dva mladića ne treba sumnjati budući da su upravo oni nasamarili Eltona DŽona koji se hvalio u medijima da je pričao sa Vladimirom Putinom. "Ništa o tome nisam čuo, niti je moguće da neko tek tako telefonira predsedniku. Smatram da je to laž, jer je za potrebe pregovora potrebno ispoštovati posebnu proceduru i aktivirati specijalne kanale", kaže izvor iz Erdoganove administracije. Ipak, u ova dva mladića ne treba sumnjati budući da su upravo oni nasamarili Eltona DŽona koji se hvalio u medijima da je pričao sa Vladimirom Putinom. www.youtube.com/watch
Pročitajte još:PREKIPELO MU: Putin išamarao Angelu Merkel! (VIDEO)URNEBESNO: Pijani Rus se ne seća ni kako se zove, ali zna da mu je Putin predsednik! (VIDEO)
Izvor: bulevar.b92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA