Najnovije

Tramp očitao lekciju Bušu: Ratujemo 15 godina nizašta!

SAD - Debata republikanskih kandidata u SAD-u je bila žestoka, a mediji prenose najviše raspravu oko Sirije koju su vodili DŽeb Buš i Donald Tramp.
Tramp (Foto: JuTjub)

Tramp (Foto: JuTjub)

Tramp je, tokom debate na tv kanalu CBS, podržao Rusiju u vazdušnim operacijama u Siriji i rekao da su Sjedinjene Američke Države poslednjih 15 godina vodile ratove na Srednjem Istoku i da su postigle jedno veliko ništa. "Potrebno je slomiti Islamsku državu!" - kaže Tramp i dodaje da, ukoliko Amerika krene političkim pravcem koji predlaže Buš, Americi predstoji još 15 godina neuspešnih besmislenih ratova. "Potrošili ste 5 triliona američkih dolara ni u šta. Ne možete voditi dva rata istovremeno." - kaže Tramp. Buš je rekao da "Vladimir Putin nikada neće biti saveznik Sjedinjenih Američkih Država i to ceo svet zna". "Oni ni ne nameravaju da slome Islamsku državu. Oni samo napadaju trupe koje mi podržavamo." - kaže Buš i ističe da je potrebno napraviti koaliciju koja će izvršiti kopnenu operaciju u Siriji i povratiti stabilnost u regionu. Tramp je prekinuo Buša tokom njegovo izlaganja i rekao da "Amerika podržava trupe za koje se uopšte ne zna ko su". "Mi ne znamo ko su ti ljudi koje podržava aktuelna vlast u Beloj kući." - kaže Tramp.
Pročitajte još:PROTEST U PARIZU: Neće ruske sankcije – poljoprivreda uništena! (VIDEO)Tvrde da je ovaj snimak dokaz da Rusi koriste kasetne bombe u Alepu (VIDEO)
Izvor: Pravda    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA