Najnovije

VUČIĆ O OPOZICIJI: Ne bih nikad poželeo da neko tako neozbiljno vodi državu

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da pojedine stranke daju građanima zastrašujuće nerealna obećanja, poput ideje jedne od njih da budžet za kulturu i poljoprivredu treba da bude tri, odnosno dva puta veći nego do sad.
Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Vučić je ocenio da su ta obećanja zastrašujuće neodgovorna i upitao odakle dodatnih 400 miliona evra za takva povećanja u budžetu. - Ne bih nikad poželeo da neko tako neozbiljno vodi državu. To je zastrašujuće neodgovorno. Na taj način je Srbija i dovedena do bede i nemaštine, jer su ljudima pred izbore pričali bajke - rekao je Vučić novinarima. On je naveo da narodu nudi težak rad i marljivost. - Ako to ljudi prihvataju, u redu, ako ne, evo im prodavači magle - rekao je Vučić.

Nema poverenja u SPS

Upitan zašto nema poverenja u SPS, Vučić je precizirao da nema apsolutno poverenje u tu stranku, a na pitanje zašto je rekao da ga ne bi iznenadilo da se SPS ujedini sa aktuelnom opozicijom, premijer je odgovorio: - To se već dešavalo u prošlosti, ne bi bio prvi put. Vučić je rekao i da zbog toga ne kuka i ne traži milostinju, kao i da se ne plaši nikog, već "ponosne glave ide među građane i govori svoje planove".
Pročitajte još:Joca Amsterdam: Tadić, Miljko, Roćko i Velja su mi ponudili mafijaški dil!Nikolić: Šešelj mora u Hag!„Srbija je pretvorena u NATO koloniju“
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA