Najnovije

Jutjubu je odzvonilo? Pogledajte šta sada sprema Fejsbuk

Mark Zakerberg je rekao da Fejsbuk korisnici sada gledaju 100 miliona sati video sadržaja dnevno na ovoj platformi. Rekao je i da kompanija radi na kreiranju namenskog video kanala.
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Fejsbuk je pre nekoliko dana objavio interesantnu statistiku u vezi sa video snimcima na svom sajtu. Mark Zakerberg je rekao da Fejsbuk korisnici sada gledaju 100 miliona sati video sadržaja dnevno na ovoj platformi. Rekao je i da kompanija radi na kreiranju namenskog video kanala. Ovo i ne iznenađuje mnogo, imajući u vidu da je kompanija investirala dosta kako bi poboljšala video iskustvo na sajtu, uključujući video snimke od 360 stepeni i pop-up plejer. Fejsbuk je takođe poboljšao mobilno video iskustvo i dodao namenske video tabove za stranice. Iako je teško zamisliti da bilo šta zameni ili da se ozbiljno takmiči sa JuTjubom, Fejsbuk je svakako u odličnoj poziciji da to i uradi, piše The Next Web.
Pročitajte još:SERBIAN 2016 KDE: Ćirilični operativni sistem! (VIDEO)5 trikova za savršen WiFi signalOBAVEZNO GA INSTALIRAJTE: Ovo je najbolji antivirus za Windows – dolazi iz Rusije
Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA