Najnovije

GAGA JE TO ZASLUŽIO: Gradonačelnik uvažio apel građana, slavni glumac dobija ulicu u Beogradu!

Beograd će dobiti ulicu Dragana Nikolića! Tek što se pokrenula Fejsbuk akcija Beograđana da ulica na Crvenom Krstu u kojoj je živela jugoslovenska glumačka veličina ponese njegovo ime, oglasio se i gradonačelnik Siniša Mali koji podržava apel stanovnika glavnog grada.
Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

- Sa najvećom čašću ćemo prihvatiti ovu inicijativu Beograđana. Verujem da je to želja celog Beograda, sa obzirom na to da je Dragan Nikolić deo njegovog šarma i identiteta. Kada se zna da je on i urbana legenda Vračara, svakako da zaslužuje da jedna ulica na ovoj opštini ponese njegovo ime - rekao je Mali. Inače, procedura davanja imena ulicama u ovom slučaju podrazumeva da mora da prođe određena istorijska distanca koja mora da se ispoštuje. Naime, potrebno da prođu minimum tri godine od nečije smrti, da bi po zakonu Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica mogla da počne sa razmatranjem inicijative.
Pročitajte još:UGLEDAJMO SE NA KINU: Kako odoleti medijskoj zapadnjačkoj manipulaciji?NISU LEPI AL’ SU GLUPI: Koliko stranci (ne) poznaju Balkan
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA