Najnovije

GLASNO I JASNO: Milićeva proziva Popovića i Šešelja!

BEOGRAD - Jelena Milić, direktora organizacije CEAS i glavna NATO lobistkinja u Srbiji, prozvala je na Tviteru danas dva srpska političara, Nenada Popovića iz SNP-a i Vojislava Šešelja iz SRS-a.
Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Prvog je prozvala zbog potpisivanja sporazuma o koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, pitajući javno "ko je sada izdao saradnjom sa NATO", a drugog je prozvala povodom otkrivanja spomenika Borislavu Pekiću. Nije jasno baš kojim povodom proziva Šešelja, pa je verovatno zato Šešelj i ostao neoznačen u njenoj Tviter objavi, ali je Popović zato uredno označen i direktno prozvan. Popović joj nije odgovorio ništa. Podsećamo, Popović je posle Vučićevog potpisivanja sporazuma sa NATO pokrenuo peticiju protiv saradnje sa NATO, a zatim posle nekoliko dana ušao u koaliciju sa Vučićevom strankom. Javnost je zbunjena, pa je ovaj put Milićeva verovatno po prvi put na strani većinskog srpskog naroda koji takođe žudi za objašnjenjem "nenormalnog" ponašanja Popovića i njegove stranke.
Pročitajte još:SAD BI ZABRANIO PREDIZBORNE KOALICIJE: Razočarani Dačić osuo po PUPS-u!OD DANAS I ZVANIČNO: Skupština Srbije izabrala novog ministra odbrane
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA