Najnovije

AU! Tamara Đurić gola u bazenu! (FOTO 18+)

Tamari Đurić, klaberki, ne smeta to što zima još uvek nije prošla i što je spoljašnja temperatura tek prešla Celzijusovu nulu da otvori sezonu kupanja pod vedrim nebom.
Tamara Đurić (Foto; Fejsbuk)

Tamara Đurić (Foto; Fejsbuk)

Ne samo što je za svoje egzibicije izabrala noć, kada je temperatura niža, Tamara je odlučila i da raskomoti svoje poprsje i bućne se samo u tangama.
NJen izgled i nedostatak bikinija sigurno su zagrejali krv onog sa kim se klaberka kupala, a za nju očigledno nema zime. Iako nismo uspeli da uslikamo sa kim se Đurićeva kupala iza zidina luksuzne vile, komšije su do duboko u noć uživale u pogledu na dvorište nama nepoznatog vlasnika kuće. Svetla u kućama pored ove, u kojoj je Tamara izvodila svoje egzibicije, gorela su do duboko u noć, a verovatno u nadi da će se u jednom trenutku bivša farmerka osloboditi i tangi. Pogledajte još neke od vrelih fotki ove starlete.
 
Pročitajte još:K’O OD MAJKE ROĐENA: Kim Kardašijan potpuno gola (FOTO)RANI RADOVI: Ovako Mia Borisavljević izvodi striptitz (VIDEO)SEKS MAŠINA: Sve vruće scene u kojima je Filip Đukić zadovoljavao žene po rijalitijima! (VIDEO 18+)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA