Najnovije

Skajp korisnici više ne mogu da dele fajlove veće od 100MB

Korisnici, koji Skajp koriste na svakodnevnom nivou i za različite namene, verovatno ovaj servis ne koriste samo za VoIP, već i za transfer fajlova. Deljenje fajlova sa kontaktima na Skajp-u je veoma lako i praktično se svodi na drag end drop funkcije. Međutim, najnovije promene koje je Majkrosoft uneo u servis neće odgovarati revnosnijim korisnicima Skajp servisa.

Majkrosoft je odlučio da limitira transfer fajlova preko Skajp-a na 100MB, pa će oni koji žele da pošalju fajl koji je veći dobiti eror poruku i biće blokirani pri pokušaju deljenja ovakvog fajla. Najbolji način zaobilaženja ovog problema jeste upload fajla na "OneDrive" i deljenje linka sa kontaktom ili deljenje fajla na 100MB arhive i slati ih jednu po jednu.

Transfer fajlova na Skajp-u je sinhronizovan na svim uređajima, pa kada se fajl šalje na PC-u, biće ponuđen za preuzimanje i na smartfonu ili tabletu. takođe, ukoliko izgubite Internet konekciju tokom slanja fajlova, Skajp sada podržava auto-pauziranje, omogućavajući nastavak transfera nakon povratka onlajn. na kraju, treba istaći da fajlovi koji se prenose kao deo Skajp razgovora online dostupni ostaju tokom 30 dana.  IZVOR: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA