Najnovije

NEMA VIŠE PROBLEMA ZA VELIČINU PENISA: Ručnom obradom do povećanja vašeg "pitona"!

Veličina penisa oduvek je bilo pitanje koje izaziva sumnju kod muškaraca. Koja je normalna veličina penisa? Koja je normalna debljina penisa, normalna dužina penisa? Da li je moj penis premali? Odgovori na ova pitanja su subjektivni i menjaju se od muškarca do muškarca. Ovog puta vas nećemo štedeti bolnih odgovora. Pitali smo devojke da li je veličina bitna i sve do jedne odgovorile su DA. Ipak, sve su dodale i to da je, ako već nije velik, važno šta njegov gazda zna sa njim.

Ilustracija (Foto: sxc. hu)

Pitanje veličine penisa neće biti tema ovog teksta. Ono čime ćemo se pozabaviti u ovom tekstu jeste šta muškarci sa malim penisima mogu da urade da ih povećaju.
Osnovno
Preparati, pilule, pumpice i hirurška intervencija prvi su korak za povećanje penisa. Kada je reč o pilulama važno je da sastojci budu prirodni, da nemaju hormonskih dodataka koji mogu naškoditi zdravlju jetre i da imaju zvaničnu deklaraciju. Pumpice su delotvorne, ali samo na kratko. Hirurškom intervencijom postiže se povećanje penisa za neka dva centimetra, ali u obzir treba uzeti prilično složenu operaciju i ozbiljne komplikacije koje se mogu javiti nakon operacije.
Vežbe za povećanje penisa
Sa druge strane tu su i vežbe za povećanje penisa. Jasno, potrebno je vreme, dosta lubrikanta i ručnog rada. Ali vredi. Kada završite sa ovim treningom u rukama će vam ostati penis koji ispunjava sve vaše kriterijume.
Istezanje
Ovo je jedna od najjednostavnijih, ali prilično efikasnih vežbi. Sastoji se u istezanju penisa do granice neprijatnog osećaja. U tom stanju zadržite penis nekih 10 seksundi i zatim ga vratite u opušteno stanje. Ovu vežbu ponovite 10 puta. Napomena: Budi nežan.
Stezanje
Nakon istezanja, vreme je za stezanje. Vežba se sastoji u stezanju, do granice neprijatnosti istegnutog penisa. Stezanje se vrši dok glava penisa ne pocrveni i ne otekne od priliva krvi. Kako biste izbegli iritacije penis stežite nežno. Jasno, sve ovo podseća na priručnik za masturbaciju, pa je zato važno naglasiti da penis MORA biti u opuštenom stanju. Broj ponavljanja 10.
"Muženje" penisa
Ovo je jedan od najstarijih i najefikasnijih metoda za produženje penisa, a potiče iz arapskog sveta. Muženje penisa je upravo to, muženje. Palac i kažiprst u vidu OK znaka savijte oko korena penisa i lagano povlačite ka vrhu. Pre nego počnete sa “muženjem” zagrejte penis nekom toplom oblogom, a po završetku vežbi ga lagano protresite. Svaki dan “vežbajte” 10 minuta i, kako tvrde oni koji su već vežbali “muženje”, penis za dve do tri nedelje može narasti do dva do pet centimetara. Izvor: Muskimagazin.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA