Najnovije

Ovako je Novak Đoković reagovao na prozivke Nika Kirjosa

Kontroverzni teniser Nik Kirjos je pre tri dana napravio incident tokom meča protiv Marka Čekinata na startu Rolan Garosa, i to tako što je imao opaske na račun Novaka Đokovića. Na njih je reagovao i najbolji teniser sveta.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Podsetimo, mladi australijski teniser je u taj-brejku prvog seta vikao na skupljače lopte i "zaradio" opomenu glavnog sudije, što ga je dodatno izbacilo iz takta.
"Ovo je s...! A kada je Novak sklanjao ruku sudiji, sve je bilo u redu", rekao je Kirjos, aludirajući na meč Đokovića u Rimu, gde je "broj 1" tražio od sudije Bernardesa da ne pipa trag šljake.
Đoković je, dan kasnije, ovako prokomentarisao ponašanje Nika Kirjosa:
"Pa... Video sam to. Video sam baš tu situaciju u njegovom meču. Šta mogu da kažem? To je njegov izbor, to da o tome priča tako. Ja ne znam šta je on (prethodno) uradio, ne znam kakve prirode je bila njegova gestikulacija koja je dovela do opomene. Da li je možda samo bacio peškir, ili se nešto desilo pre toga. Neću da ulazim u to. To je, u potpunosti, njegov izbor. Znate, pominjanje mog imena... ne mislim da je to bilo neophodno. Ali, opet, moje je da poštujem njegov izbor", rekao je Đoković.
Kirjos je tada pobedio u tri seta i zakazao duel sa Igorom Sijslingom koji je na programu ove srede, dok bi Đoković u četvrtak trebalo da igra sa Stivom Darsisom. Na ovom turniru, Nole i pomenuti mladi Australijanac ne mogu da se susretnu na terenu pre finala. Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA