Najnovije

IZMERITE VAŠU "ANAKONDU": Evo koja je dužina idelana ženama

Većina muškaraca je zadovoljna veličinom svog penisa, pokazuje istraživanje. Zanimljivo je da muškarci i žene potpuno drugačije opisuju veličinu idealne "alatke".

Koliko cm... (Foto: Jutjub)

Dr Ed je sproveo istraživanje u kojem je stotine muškaraca i žena iz različitih država ispitao o idealnoj veličini penisa, ali i o uticaju veličine "alatke" na seksualno samopouzdanje, a rezultati su prilično zanimljivi.
Posebno je interesantno što, prema mišljenju muškaraca, savršen je penis dužine 16,6 centimetara, dok su dame malo skromnije - za njih je savršen penis od 15,8 centimetara.
Muškarci imaju drugačije mišljenje od žena i kada je reč o prosečnoj dužini penisa.
Žene smatraju da je prosečna dužina penisa 13,8 centimetara, muškarci smatraju da je to 14,1 centimetar, a ustvari je 13,2 centimetra u erekciji. Nije ni čudo što su neki muškarci nesigurni jer misle da su svi drugi obdareniji od njih. 
Ovo istraživanje je pokazalo da je 44,5 odsto muškaraca "zadovoljno" veličinom svog penisa, dok je 14 odsto "veoma zadovoljno", 29,5 odsto nema mišljenje o tome, a 10,3 odsto muškaraca je nezadovoljno svojim "ponosom".
Muškarci uglavnom smatraju da veličina penisa nema nikakve veze sa seksualnim sampouzdanjem, dok žene kažu da je to "donekle važno". 
Da budemo precizniji, 67,4 odsto žena kaže da je veličina penisa "donekle važna", dok 11,2 odsto žena kaže da je "veoma važna", a za 21,4 odsto dama tvrdi da im to "uopšte nije važno".
Izvor: Mondo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA