Najnovije

Pozivamo na skup “Srcem za Republiku Srpsku” u Banjaluci!

Više od dve godine Zavetnici upozoravaju na proces destabilizacije i podrivanja Republike Srpske koji sprovode zapadni centri moći oslanjajući se na opoziciju, pojedine NVO i instrumentalizovane novinare i analitičare.

“Srcem za Republiku Srpsku” (Foto: Zavetnici)

Takvi pokušaji kulminirali su najavom protesta opozicije u Banja Luci, koju prate neskrivene poruke o državnom udaru. Iza namere lidera opozicije da nelegitimno promene vlast, zapravo stoje oni koji pokušavaju da degradiraju nezavisnost Republike Srpske, temelje njene državnosti i slobode.
Svojim principijelnim stavom, jasno definisanom spoljnom politikom i uvažavanjem najviših nacionalnih interesa, državno rukovodstvo Republike Srpske predstavlja smetnju onima koji žele unitarizaciju BiH, ali i potpuno ukidanje Republike Srpske. Zavetnici ne učestvuju u partijskom životu u Srpskoj, ali ovo pitanje je od suštinskog i najvećeg nacionalnog značaja i zbog toga pozivamo sve naše članove i simpatizere u Republici Srpskoj da se okupimo 14.maja na Trgu Krajina u Banja Luci u 12.00 časova na velikom skupu pod nazivom “Srcem za Republiku Srpsku-stop izdaji”. Skup se priređuje u organizaciji državnog rukovodstva i svih onih koji žele da sačuvamo našu Republiku Srpsku. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA