Najnovije

Novak slomio Marija za madridsku krunu!

To je srpsko teniseru bio drugi trijumf u španskoj prestonici gde ga domaća publika već godinama dočekuje na nož i to ne samo jer uglavnom navija za Rafaela Nadala.

Novak osvojio Madrid(Foto:Jutjub)

Gde ga vidi, tu ga gazi! Nekad lakše, nekad teže, ali Novak Đoković nabio je ozbiljne komplekse Endiju Mariju i to je problem kojeg se Britanac nikad neće rešiti. Večeras je u na turnisu masters serije u Madridu Mari dao sve od sebe, ali je Đoković slavio sa 2:1 - 6:2, 3:6, 6:3.
To je srpsko teniseru bio drugi trijumf u španskoj prestonici gde ga domaća publika već godinama dočekuje na nož i to ne samo jer uglavnom navija za Rafaela Nadala.
A upravo je Nadala večerašnjim trijumfom pretekao Đoković. Ovo je Srbinu bila 29. titula na mastersima i sada ima jedan više od najboljeg španskog tenisera.
I večeras se još jednom pokazalo da je psihologija slabija strana Mariju, pogotovo u duelima sa prijateljem iz dečačkih dana i prvi reketom sveta.
Možda više od svega, Đokoviću će večerašnji trijumf značiti kao sjajna priprema za pohod na prvu titulu na Rolan Garosu u karijeri.
Večeras je posle prvog seta u kojem je Đoković bio dominantan, delovalo da će proraditi metla u nastavku duela, ali se Mari ipak probudio.
Pružio je britanski teniser u drugom setu odličnu igru, stigao do izjednačenja, ali ispostavilo se da nije mogao više od toga.
Uspeo je da namuči Đokovića u poslednjem gemu trećeg seta, trajalo je to skoro 13 minuta, ali je srpski teniser iskoristio drugu meč loptu.  Izvor:Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA