Najnovije

PORTAL BLIZAK HDZ: Sprema se hapšenje Tomislava Karamarka

Službena potvrda o tome ne postoji, ali u tom kontekstu insajderi na koje se poziva taj portal spominju da je i otkazan put predsednice Kolinde Grabar Kitarović u Litvaniju.

Karamarko (Jutarnji.hr)

Navodno su se još tokom vikenda pojavile informacije o mogućem hapšenju potpredsednika hrvatske Vlade Tomislava Karamarka
Službena potvrda o tome ne postoji, ali u tom kontekstu insajderi na koje se poziva taj portal spominju da je i otkazan put predsednice Kolinde Grabar Kitarović u Litvaniju, ali i da je novi šef SOA-e zbog toga u prošli četvrtak hitno pozvao Tihomira Oreškovića na sastanak, baš u vreme kad se Vlada trebala sastati, tvrdi Direktno.hr, portal blizak HDZ-u.
Isto tako, niko nema nikakvu informaciju na osnovu čega bi Karamarko uopšte bio uhapšen, tako da bi se navodno moglo raditi o još jednoj operaciji obaveštajnog podzemlja, tvrdi HDZ-ov portal.
Iz krugova bliskih Oreškoviću potvrđena je priča o alarmantnom sastanku sa ljudima SOA-e, a takođe ocenjuju da je vrlo neobična pojava da premijer ide “na noge” nekome iz tajnih službi, umesto obratno.
Navodno bi u vezi sa tim trebalo gledati i izjavu Tomislava Karamarka na današnjoj konferenciji za novinare u kojoj govori o tome da bi zaposleni u SOA-e trebalo da profesionalno obavljaju svoj posao i ne upuštaju se u političke igre.
Direktno.hr kao razlog za dodatnu sumnju u obavještajno-političku zaveru navodi i današnji ‘privatni sastanak’ Bože Petrova i Oreškovića, i to u premijerovu stanu. Izvor: Net.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA