Najnovije

Evo koliko će zarađivati Lazanski kao poslanik naprednjaka

Novopečeni poslanik Miroslav Lazanski uredno je prijavio svoju imovinu, a ako je suditi po izveštaju iz 11. jula 2016. godine koji je dostupan na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, od sedenja u poslaničkim klupama se neće mnogo ovajditi.

Miroslav Lazanski (Foto: mc.rs)

NJegova skupštinska plata iznosiće 27.320 dinara, dok drugi deo prihoda, u iznosu od 126.800, zarađuje u firmi „Politika”. Lazanski u svom vlasništvu, kada je nepokretna imovina u pitanju, ima dvoiposoban stan od 65 kvadrata, koji je stekao otkupom, i kuću od 140 kvadrata, koju je stekao ugovorom o poklonu. Svakako, najupečatljivi detalj u njegovoj imovini je automobil marke „dodž“.
„DŽip je iz Normandije, dodeljen je JNA posle Drugog svetskog rata u vidu tehničke pomoći Amerikanaca nama. Kupio sam ga od jednog gostioničara iz Bele Crkve koji ga je iznajmljivao za filmove. Ovaj džip je učestvovao u filmu „Užička Republika”, kazao je Lazanski o ovom, sada već čuvenom džipu. Narodni poslanik u svom vlasništvu ima i automobil BMV 535 d, koji je takođe stekao kupovinom. Ušteđevinu nema. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA