Najnovije

NA OLIMPIJADI SAMO SEKSANJE! Otkrijte zašto je drugi naziv za Olimpijsko selo - bordel

Sportisti Olimpijskih igara u Riu ove godine neće biti samo zapamćeni po svojim sportskim uspesima već i po nečemu nama bližem – seksu. Zašto? NJihov Međunarodni Olimpijski odbor naručio je 450.000 kondoma za svih 10.500 takmičara. Ono što fascinira je to da igre traju 17 dana što bi po tome svaki takmićčar potrošio 43 kondoma.

Rukometašice (Foto: Jutjub)

Tih 450.000 kondoma je tri puta više naručenih kondoma nego u Londonu pre 4 godine, ali budući da se zna kako je tih 150.000 kondoma nestalo vrlo brzo, nadaju se kako će ova brojka biti dovoljna da zadovolje strasti nabeđenih sportista.
Od ukupne brojke, 100.000 kondoma je za žene, dok je 350 hiljada za muškarce. Uz kondome, 175.000 lubrikanata je naručeno da malo podmažu situaciju.
U brojkama, to znači da će svaki atletičar potrošiti 2-3 kondoma dnevno.
Atletičarka DŽoš Lejkatos je jednom prilikom rekla “Nikada u životu nisam videla toliko svega. Olimpijsko selo je poput bordela.”
Houp Solo iz američke fudbalske reprezentacije je takođe rekla “Videla sam parove da se seksaju na travi između zgrada.”
E sad, da li vam je žao što niste terali sportsku karijeru već ste otkrili čari točenog piva i seksi konobarice? Izvor: Macho.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA