Najnovije

VEDRANA RUDAN KAKVU JOŠ NISTE ČULI: Evo kakvu poruku je poslala za NATO i šta ima da kaže Putinu!

ZAGREB - Na službenoj stranici Vedrane Rudan na Fejsbuku objavljeno je saopštenje da će se ona kandidovati na parlamentarnim izborima ispred Sasvim Male Stranke – SMS. Najavljeno je da će, ako pobedi, postati "ministarka straha i socijalne pomoći".

Vedrana Rudan (Foto: Jutjub)

Sasvim mala stranka s ponosom predstavlja uglednu Vedranu Rudan, članicu i buduću ministarku. Pogledajte koji je resor ugledna gospođa Rudan preuzela, i njen detaljan opis “ličnog političkog orgazma ulaskom u SMS”! - piše na stranici Sasvim Male stranke – SMS.

“A zašto bih ja sjedila doma i s vremena na vrijeme gledala ove idiote koji vladaju Hrvatskom bez da prstom mrdnem? Nisam jedina. Svi mislimo isto. Naši političari su kriminalci, lopine bez stila, brbljavi zločinci, je*u nas godinama, a mi…, a ja… Gotovo je! Ja sam ušla u SMS, Sasvim malu stranku, bit ću na listi u prvoj jedinici ako se to gdje će biti Bandić i ona druga dva bandića zove prva jedinica.

Koji je moj program? Program stranke nećete vidjeti u našim medijima jer u našoj stranci nisu kriminalci. Danas je Bandić sazvao konferenciju za medije i svi su mu došli na noge zanemarujući činjenicu da je lik suspektni mafijaš, lopina, da bjesomučno našom lovom po Zagrebu gradi nešto što štrca vodu, da je u sprezi sa mafijašima u mantijama i da će uskoro svaki zagrebački park biti pretvoren u crkvu gdje će hrvatski popovi moći na miru naplaćivati hostiju i gu*iti dječicu.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ne ostanite doma i ne govorite da su svi isti… NISMO! Ja nisam onaj iz Metkovića koji samo na vikend putovanja troši 100 tisuća kuna jer bi mu djeca doživjela stres da sa mamom odu u Zagreb. ? Ej, pope i psihijatru, to je moja lova. Kad ja dođem na vlast ili ću putovati za svoj račun ili neću putovati. Koji ku**c su tvoja putovanja ženi i djeci donijela meni?

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, Bandić će biti pod ključem, nikad se više neće kesiti u kameru, nesuvislo brbljati i novinare častiti krekerima i sokovima. Kad ja dođem na vlast novinari se neće prodavati za krekere i sokiće ili ih neće biti.

Kad ja dođem u onaj je*eni Sabor u kome su do jučer sjedile lažljive lopine ja ću prekinuti predsjednika Sabora usred njegovog sranja i reći mu, časni seratoru, odje*i s pričom, stat ću za mikrofon i reći svima njima, ma, odite svi časni u ku*ac krasni. Ako ne budu odjebali milom odje*at će silom. Sve ću ih deložirati sa svojom ekipom, ni Živi zid im neće pomoći jer ćemo i njih deložirati.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ja NATO-u neću pu*iti ku*ac. O, ne, ne,ne! Priznali su sami da su u Iraku ubili 500.000 djece, ako su priznali 500.000 bilo ih je bar još toliko. Predsjednici ću zabraniti da na sebe navlači maskirno odijelo i da posjećuje Afganistan češće nego naše staračke domove, skloništa za beskućnike i skloništa za zagrebačku i ostalu hrvatsku djecu koja u tim rupama umiru od gladi.

Kad ja dođem na vlast odmah ću organizirati susret na vrhu na kome ćemo biti Putin i ja. Reći ću Putinu, Hrvatska je odje*ala NATO, mi smo tvoji, ti si naš sve dok im budeš je*ao natovskog, zločinačkog, ubojičkog, besramničkog, odvratničkog oca. Ako me Putin odje*e, a neće, sastat ću se na vrhu sa predsjednikom Kine ili Indije ili Koreje, one Koreje, s bilo kim tko bi nas mogao i htio osloboditi ovih vragova.

Kad ja dođem na vlast popovi će održavati mise tamo gdje jedu siromašni, spavat će s njima u istim prostorima a crkvetine će biti pretvorene u škole, fakultete i vrtiće. Sveti ljudi neće smjeti nosite haljine od dvije tisuće eura nego će okolo hodati u trapericama od sto kuna koje će sami prati. Časne sestre će prestati biti sluškinje je**ča male djece. Kuhat će sirotinji, starcima, mladima, gladnima. Zaboravila sam reći, glasajte za SMS ako želite promjene a stalno tulite da želite ali da su svi isti.

Ja nisam ista i zato glasajte za mene. Dok ne razje*em Sabor preko ovoga ću vam bloga javljati šta lopine žderu, tko koga u Saboru je*e, čime se voze i kamo se voze kad kažu da idu na službeni put, koliko naše love troše na ku*ve a koliko na jastoge. Sve ću vam reći. Ako ostanete doma i dozvolite da ovi bolesnici opet dođu na vlast nema nam spasa. Zato… Smrt njima sloboda narodu!” Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA