Najnovije

STEFANOVIĆ: Vučić će sam odlučiti o kandidaturi, još o tome nismo razgovarali

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je za “Novosti“ da će premijer Aleksandar Vučić sam odlučiti da li će se kandidovati za predsednika.

Nebojša Stefanović (foto: MUP Srbije)

Kako kaže, poštuje ono što je Nikolić uradio kao predsednik.
- Na stranačkim organima još nismo razgovarali o predsedničkim izborima niti o bilo čijoj kandidaturi. Kad ovo pitanje dođe na dnevni red, stav ću izneti u stranci, a ne u medijima. Pred nama je još puno posla, zato su nas građani birali. Sve ostalo prepuštam premijeru, verujem da će on najbolje umeti da odgovori na sve te izazove - navodi Stefanović. 
Na pitanje da li je mogućnost da SNS podrži Nikolića mač sa dve oštrice Stefanović kaže da njegova stranka do sada nije pravila greške. 
- Uspevali smo da uverimo građane u to da je politika koju vodimo dovoljno dobra da dobije većinsku, natpolovičnu podršku. Uveren sam da će Vučić i stranka doneti takvu odluku i sada - kaže Stefanović. 
Ministar navodi da o raskolu među naprednjacima sluša godinama. 
- A ko bi se to odvojio od SNS? Ne vidim mogućnost za takav scenario - navodi on za "Novosti". 
Postoji li opcija da Vučić bude kandidat za predsednika? 
- To je, pre svega, njegov lični izbor, ali o tome još nismo razgovarali. Imamo poplavu različitih kandidata, a izbori još nisu ni raspisani. Od Saše Jankovića, koji je tvrdio da o tome i ne razmišlja, a već štampa majice sa svojim likom, pa nadalje. Mi, pre svega, razmišljamo o tome šta je posao Vlade i šta je posao SNS u njoj.  Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA