Najnovije

ŠOK, NOLE OTKRIO INTIMNE DETALJE IZ ŽIVOTA: Evo šta je rekao za Jelenu!

Šestostruki šampion Australijan opena uoči starta ovosezonskog grend slema u Melburnu objašnjava da snagu za nova vrhunska ostvarenja crpi najviše iz porodice.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Novak Đoković danas u 9 časova protiv Španca Fernanda Verdaska kreće u novi pobednički pohod, a prema onome kako izgleda i kako se oseća, verujemo da može daleko. Naš as je rado odgovarao na raznorazna pitanja novinara, čak i na ona koja se odnose na njegov privatan život. Uz osmeh i sa puno ponosa konstatovao je da mu je supruga jedan od najvećih oslonaca u životu. 
- Jelena je osoba sa kojom uvek mogu da razgovaram, da se otvorim, požalim... Kada mi je potrebno rame da se isplačem, Jelana je uvek tu. Srećan sam zbog toga. Tenis, sport i život su ništa bez porodice. Naš sin Stefan je radoznalo dete i traži da stalno bude van kuće. Aktivan je po ceo dan, ali šta drugo možete da očekujete od dvogodišnjaka? Polako počinje da liči na majku i drago mi je zbog toga - ispričao je drugi nosilac na turniru u Melburnu.
Srpski teniser je rekao da se raduje dolasku u Melburn i da ima ozbiljne planove za australijsku metropolu.
- Da li bih voleo da otvorim restoran ili bar u Melburnu? Zašto da ne! Melburn je idealna sredina za gajenje organske hrane. Obišao sam dosta barova sa „šarenom“ hranom i stvarno sam oduševljen izborom. Uživao sam u prirodnim sokovim, smutijima i čija pudinzima. Moj stav prema hrani je: „Dozvoli da ti hrana bude lek, i da ti lek bude hrana.“ Što više eksperimentišem sa hranom i tražim nove izvore energije to se bolje osećam i znam da ću zato duže igrati na vrhunskom nivou.
Đoković planira da u 2017. ide korak po korak, od protivnika do protivnika, od turnira do turnira...
- Konkurencija je sve jača i nije ozbiljno da se razmišlja unapred. U Melburnu prvo igram sa Verdaskom, a za kasnije ćemo da vidimo. Mislim da slično razmišljaju i ostali igrači.
Đoković se kao drugi nosilac nalazi u donjem delu žreba, u kojem dobar plasman u Melburnu očekuju i Miloš Raonić, Gael Monfis i, naravno, Rafael Nadal. Pod uslovom da Novak savlada Fernanda Verdaska, u šta svi verujemo, u drugoj rundi (četvrtak) bi se sastao sa pobednikom iz meča Denis Istomin (Uzbekistan) - Ivan Dodig (Hrvatska). Potencijalni protivnik u trećem kolu je Španac Pablo Kareno Busta, koji je u Melburnu postavljen za 30. nosioca. Vajda neće više da čuti! Pogledajte OVDE šta je rekao o Bekeru, Đokovićevoj "transformaciji"... Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA