Najnovije

ŠEŠELJ: Jeremić mi je pobegao sa TV duela jer se plaši istine o Topčideru, NATO i milionima iz Katara

Vuk Jeremić u nedelju ceo dan pregovarao sa TV Pink o duelu sa liderom radikala, ali se na kraju uplašio i otkazao gostovanje!

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uplašio se direktnog televizijskog duela sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem i izbegao "dvoboj" koji je bio zakazan za nedelju u 21 čas na TV Pink.
Jeremić i Šešelj trebalo je, po planu, da ukrste stavove uživo u specijalnoj političkoj emisiji čiji je voditelj Jovana Joksimović. Iako je celog dana pregovarao sa ljudima sa Pinka i u jednom trenutku preko posrednika poručio da je 'blizu odluke da pristane', Jeremić je u nedelju predveče odbio gostovanje pravdajući se "neodložnim obavezama".

Krajnje bahato

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Jeremić je najpre, tokom pregovora o TV duelu, postavljao brojne uslove.
- Prvo je tražio da mu se unapred dostavi spisak pitanja i da mu se detaljno izlože teme. Zahtevao je i da se Šešelju ne dozvoli da mu upada u reč... I iako su sve njegove uslove prihvatili i TV Pink i Šešelj, on je u nedelju uveče preko sekretarice javio da neće doći zbog, kako je rekao, neodložnih obaveza koje su mu iskrsle... - prenosi sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.
Jeremić se nije oglašavao ovim povodom, a komentar nismo dobili ni od njegovih saradnika u CIRSD. Šef radikala Vojislav Šešelj, na drugoj strani, potvrđuje da mu je Jeremić "kukavički pobegao s megdana".
- Bio sam spreman da zgazim Jeremića! Kad su me zvali sa Pinka, odmah sam pristao na sve Jeremićeve uslove. Međutim, u nedelju uveče su mi iznenada javili da je emisija otkazana. Uplašio se i pokazao da je najobičnija kukavica! Ono što je sigurno, Jeremića u emisiji ne bih štedeo, a spremio sam mu bio i neka iznenađenja. Ali mrav kapitalac je pobegao! - podvlači Šešelj.
On dodaje da ima brojne dokaze koji kompromituju Jeremića i da je njima planirao da ga "izrešeta" u emisiji:
- Jedan deo tih stvari već sam izneo u javnost, a jedan deo čuvam da mu u kampanji saspem u lice. Recimo, kako je trošio pare dok je bio ministar, na koje je sve luksuzne destinacije putovao o trošku građana Srbije, kako je tražio od ambasada da mu doplaćuju predsedničke apartmane jer mu druge hotelske nisu odgovarale, kako je birao samo najskuplji smeštaj, samo "Šeraton", "Hajat" i "Kempinski"... - nabraja lider radikala i kaže da se Jeremić ipak najviše plaši afere "Topčider", istine o svojim tajnim vezama sa NATO paktom, ali i milionima koje dobija od islamista iz Katara!
- Jeremić se strašno, najstrašnije plaši istine o ubistvu gardista u Topčideru jer je i te kako umešan u zataškavanje tog strašnog zločina! On krije i svoje bliske tajne veze sa NATO paktom, a 'Vikiliks' pokazuje i da je jako blizak sa Miškovićem i drugim tajkunima... Na kraju, pre ili kasnije moraće da objasni i zašto i kako dobija milione evra od islamista iz Katara - nabraja Šešelj.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA