Najnovije

VILBARD ERIĆ: U Nišu je tajno izgrađena američka vojna bolnica, biće otvorena tek kad se zatvori Ruski humanitarni centar (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju” bio je Vilibald Erić, televizijski producent, bivši član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vilibald Erić. Tema emisije je bila kako Vučić vlada Srbijom.

Vilbard Erić (Foto: Jutjub)

Erić pričao kako je se vodi specijalni rat protiv Srbije i Rusije, kao i kako je Slobodan Milošević uz pomoć CIA i Jovice Stanišića doveden na vlast, odnosno kako Anglosaksonci stvaraju i kontrološi srpske političare i srpsku Bezbedonosnu informativnu agenciju – BIA.

Vilibard Erić je u emisijii i objašnjavao kako iznutra funkcioniše najuži vrh SNS, kako je Aleksandar Vučić okružen sa “interesnim prijateljima” koji se kao vukovi  međusobno stalno gložu, te da je korupcija sasatavni deo stranačke organizacije Napredne stranke.
„Kada sam ja shvatio da su oni napravili poslovni dil – Đilas-Vučić; Miki Rakić-Vučić – ja sam došao i rekao Vučiću: „Šta će ti ovaj Miki Rakić? Koštaće te glave, čoveče.”, neznajući da je Vučić duboko u dilu s njim još od 2006., i da je 2012 išao tri puta kod šefa engleske MI6, a onda kod novog otišao još jedamput kada je bila smena,. Zato je Vučiću bilo važno da bude Koordinator svih bezbedonosnih službi, kao nekad Miki Rakić”, rekao je Erić objašnjavajući kako funkcioniše ta korupcija i naizgled neprirodni dogovori između političkih protivnika.
Erić je pričao o tajno izgrađenoj američkoj vojnoj bolnici u Nišu, koja je zapečaćena i koja će da bude otvorena kada se zatvori Rusko-srpski humanitarni centar u tom gradu. 
„U Nišu se nalazi američka vojna bolnica, sa najsavremenijim operacionim salama, sa najmodernijim uređajima, koja je tenutno zatvorena i konzervirana. Zbog toga se od Srbije traži da zatvori Rusko-srpski humanitarni centar u tom gradu, ustvrdio je Vilibar Erić.
Vilibard je govorio i o tome da SNS nije stranka već sekta tvrdeći kako Vučić manipuliše sa statističkim podacima i prodaje rudna bogastva strancima o tome ko savetuje sada Vučića. Kako je Boško Obradović žestoko napao braću Vučić pogledajte OVDE. Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA