Najnovije

RADIKALI OTKRILI KAKO SNS PLANIRA DA DOBIJE IZBORE? Zaposle ljude na 3 meseca, pa ko donese sliku glasačkog listića...(VIDEO)

Tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, poslanik SRS Vjerica Radeta optužila je Srpsku narednu stranku da ugovore na određeno vreme u javnom sekstoru koriste za obezbeđivanje tzv. kapilarnih glasova.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Sad će svi ovi ljudi biti zaposleni na određeno vreme pa ko donese sliku glasačkog listića dobiće još tri meseca na određeno vreme, a onda idu neki drugi izbori. Ovo je javna tajna, o ovome mora da se javno progovori, da građani Srbije, a u ovom slučaju građani Beograda koji će prvi na birališta, treba da znaju da su ovo velike prevare - rekla je Radeta. Ona je objasnila da je džaba i onima koji budu slikali glasačke listiće jer posao za stalno neće dobiti kako bi ih i dalje držali u neizvesnosti pred neke sledeće izbore. Vlada je pre par meseci pompezno najavila izvoz mesa a Kinu, a kolko je izvezeno pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj o srpskim generalima koji robijaju u stranim zatvorima.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA