Najnovije

SVENARODNI PROTEST: Bunt vojske i policije preti da preraste u najveće antirežimske demonstracije do sada!

Sindikati i udruženja građana iz svih krajeva Srbije dali su svoju podršku Vojnom i Policijskom sindikatu i organizuju dolazak u srpsku prestonicu, gde je za 7. oktobar u 14 časova ispred zgrade Predsedništva zakazan "Veliki svenarodni ustavobraniteljski protest", saopštavaju organizatori okupljanja.

Sindikalni protest vojse i policije (Foto: JuTjub)

Radnički sindikat Kolubara najavljuje dolazak dve hiljade rudara, udruženje građana Starosedeoci Kraljeva i okoline organizuje autobuse, Inicijativa za prava građana iz Kraljeva, sindikat Sloga Preporod železnice, sindikat PTT takođe je podržao proteste policije i vojnika. Ranije su proteste već podržali studenti, zemljoradnici iz Zrenjanina, vojni penzioneri, udruženja ratnih i vojnih invalida... - Prošlo je vreme kada su političari i belosvetski hohštapleri pokušavali da okrenu vojsku i policiju protiv sopstvenog naroda. Danas je to pretočeno u veliku i jaku koaliciju - vojska, narod i policija na istom mestu! - poručuje u promotivnom video-spotu Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije. U Vojnom sindikatu Srbije ističu da je represija režima imala samo suprotan efekat. Noćni upad vojne policije u kuću Novice Antića, predsednika Vojnog sindikata Srbije, da bi mu uručili poziv za suđenje zbog govora na protestima, pretnje auto-porevoznicima da ne prevoze građane do Beograda, angažovanje armije botova da komentarišu tekstove u javnosti, samo su probudili srpski inat, kažu iz sindikata.
- Strah režima je opravdan. Sindikati i udruženja građana koji su podržali protest Vojnog i Policijskog sindikata imaju preko 150.000 članova. Narod se samoorganizuje. To je ono što plaši režim. Protest koji treba da bude održan u subotu, podržali su i Vuk Jeremić i Boško Obradović. Narodna poslanica u Skupštini Srbije danas održala naprednjacima predavanje o lepom ponašanju, a onda ih oterala sve u ku***. Pogledajte OVDE. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Na današnji dan: Upad petooktobaske rulje u policijsku stanicu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA