Najnovije

Velika "Dizel Mania" žurka: Vadite šuškave trenerke iz ormana, 3. novembra u ''KP Klubu" u Beogradu

Svi idu u korak sa vremenom samo se oni vraćaju u prošlost!

Dizel mania žurka (Foto: Pravda)

Svako vreme nosi svoje breme ali i one malo lepše stvari kao što su izlasci u noćni život. Blještavi klubovi, glazirani i doterani gosti, osvetljenje scene koje oduzima dah, sve je to duh današnjih provoda i stvar prestiža među mladima. Ako nisi bio u nekom od takvih klubova, slikao selfi i tagovao se, kao da nisi ni bio. Jednostavno, to je danas deo folklora koji vlada među većinom mladih. Ali i pored svih tih blještavih scena, savremenog zvuka i modernog stila oblačenja pojavila se, gotovo niotkuda, jedna mala grupa koja prkosi modernom dobu i njegovim vrednostima. To su neodizelaši!

Mladići i devojke koji su postali svojevrsna podkultura današnjice. Oni, za razliku od svojih vršnjaka, u provod idu, ni manje ni više, nego u trenerkama! I to ne samo novim već i u onim iz doba u kojem su se mnogi od njih i rodili, iz devedesetih! Trenerke, lanci oko vrata, brze naočare, sve kao iz tog, za naše podneblje, neslavnog perioda.

Da li je to neki vid bunta ili je samo prolazna faza ostaje da se vidi. Tek, imaju i svoje mesto okupljanja koje kao da je preslikano iz minulog doba. Tu se sluša isključivo stara muzika, ''stari dens'', a opremljeno je i rasvetom iz devedesetih za potpun ugođaj. I izgleda da uživaju sudeći po snimcima sa tih žurki. Pošto mladi brzo prihvataju ideje jedni od drugih može se desiti da u skorije vreme počnemo da viđamo sve više šarenih ''šuškavaca'' na ulicama grada. Samo da se ne vrati i benzin u kantama... Treća po redu velika "Dizel Mania" žurka koja će se održati 3. novembar u ''KP Klubu'' u Cetinjskoj ulici broj 2 koja se nalazi odmah pored zgrade ''Politike''. 

Ideja je, kao i uvek, da se oživi delić atmosfera žurki devedesetih godina u pravom smislu što znači da će na repertoaru biti isključivo hitovi devedesetih godina (bez razvodnjavanja nekim novijim pesmama) koji će biti ispraćeni i rasvetom baš iz devedesetih godina koje smo spremili specijalno za ovu priliku. Mi, kao domaćini, ćemo nositi i garderobu iz tog vremena a i vi, ako imate neki stari komad garderobe, trenerke i tome slično, slobodno ponesite da bi ste doprineli celokupnoj atmosferi, poručuju organizatori.  Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA