Najnovije

Vojislav Šešelj bez dlake na jeziku u Skupštini: Proterati iz Beograda ukrajinsko g***o ambasadora Aleksandroviča (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je od Vlade Srbije hitno proterivanje ukrajinskog ambasadora Oleksandra Aleksandrovića.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj je osudio izjave ukrajinskog ambasadora o Srbiji i Rusiji a koje se tiču situacija u Donbasu, Republici Srpskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i u Srbiji. Ukrajinski ambasador predhodno je izjavio da Rusija pokušava da preko Srbije i Srba destabilizuje itav Balkan, kao da i obučava srbe da ubijaju ukrajinske vojnike.  - Posle takvih izjava Oleksandar Aleksanddrovič nema šta da traži u Beogradu. On govori usred Beograda iznoseći najgore uvrede i klevete protiv srpskog naroda, a Srbija to toleriše - rekao je Šešelj. Šešelj je rekao da ne razume zašto ukrajinski ambasador već nije proteran. - Razumem zašto se Vlada boji Skota, američkog ambasadora, ali zašto Srbija da  se boji govneta Aleksandroviča? NJega može brzo da ekspeduje sa svoje teritorije da se da primer drugim ambasadorima da se ne može sa Srbijom razgovarati na taj načun - kaže Šešelj. Kako je Putin poslao jezivu poruku zapadu pogledajte OVDE. O masovnoj prdaji terorista u Alepu saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Radikal Nemanja Šarović protiv naprednjaka Veroljuba Arsića.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA