Najnovije

RADIKALI TVRDE: Vučić sprovodi Šešeljevu politiku? (VIDEO)

Poslanik SRS i kandidat za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović izjavio je danas na konferenciji za mediji je Skupštini Srbije da smo svedocida se spoljna politika za koju se Vojislav Šešelj zalaže već 25 godina sada sprovodi u praksi.

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

- Srbiji je mesto na istoku i Srbiji je mesto u integracijama sa Ruskom Federacijom. Doslednost te politike i njegovo vizionarsko umeće sada se pokazuje u praksi - rekao je Damjanović aludirajući na brojne sporazume koji su potpisani u Moskvi tokom posete srpske državne delegacije. Podsećamo, delegaciju srbije u Moskvi predvodio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Miljan Damjanović (Foto: SRS) Damjanović je rekao da Srbija treba pod  hitno da da diplomatski status Humanitarnom centru u Nišu, kao i da prizna Krim kao deo teritorije Ruske Federacije. On se založio, da se u savezu sa Rusijom, u UN pokrene pitanje rezolucije 1244 i zatraži povratak srpske vojske na Kosovo i Metohiju. Kako je Siniša Kovačević brutalno prokomantarisao Vučićevu posetu Moskvi pogledajte OVDE. O kom sve oružju je pregovarano u Moskvi saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj o ukidanju demokratije u Srbiji od strane SNS.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA