Najnovije

ZAGREBAČKI VEROUČITELJ ŠOKIRAO CELU HRVATSKU: Đeneral Mladić je bio u pravu, Mesića i Pusićevu treba streljati (AUDIO)

Zagrebačka škola Matija Gubec na Knežiji ima osebujnog nastavnika vjeronauka. Krešimir Bagarić svojim učenicima koje bi trebao poučavati katoličkoj katehezi, ljubavi i praštanju, umjesto toga priča o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati, a usput im hvali i srpskog generala Ratka Mladića, prekosi hrvatski portal Indeks.

Hrvatska zastava (Foto: Pixabay)

Indeks je dobio snimak Bagarićevog govora na nastavi u jednom osmom razredu, snimio ga je jedan od učenika. Bagariću ovo nije prvi put da se tako ponaša pa je dete skupilo hrabrosti da snimi veroučitelja i dostavi snimak portalu. Zbog zaštite identiteta neki dečji glasovi na snimku su izmenjeni, a prezimena učenika prikrivena. 

Nabijanje na kolac do Rijeke i Zagreba

Za početak veroučitelj Bagarić učenicima je objasnio kako je po njemu trebala da izgleda operacija Oluja. “Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im ponabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni”, izneo je svoju taktiku Bagarić. No to mu nije bilo dovoljno. Kako je snimak nastao tik nakon presude Slobodanu Praljku, Bagarić je većinu svoga izlaganja posvetio situaciji u Bosni i Hercegovini te usput pohvalio ''zločine'' koje je Ratko Mladić napravio nad Bošnjacima.

Đeneral je bio u pravu

“Ispada da je đeneral bio u pravu. On je svoje zaštitio. Đeneral je bio u pravu za srpske interese. A mi imamo duduke. Uz svo poštovanje prema duducima. Može i učitelj biti lud ponekad”, uz pohvale je ipak izneo dozu samokritičnosti. Nakon što je pohvalio Mladića, Bagarić je učenicima obrazložio koga bi u Hrvatskoj trebalo ubiti.

Vešanje, samoubistvo s tri hica u leđa, bacanje u septičku jamu

“Za ovo bi trebalo obesiti dva bivša predsednika i jednu bivšu ministarku spoljnih poslova, ali odmah. Po kratkom postupku. Čovek je otvorio predsednički sef i transkripte je dao. Prokleto ti do sedmog kolena bilo, izdajniče. Prljavi, smrdljivi izdajniče. Nikad mira ne imao”, proklinje na času veronauke veroučitelj. No nije mu dosta kletva i poziv na vešanje. Dao je Bagarić i druge preedloge. “Imaš ministarku spoljnih poslova Vesnu Pusić koja otvoreno po sveetu govori. To nigde nema. Probaj da zamisliš da francuska ministarka jednu stvar napravi protiv Republike. Samo te nema. Možeš birati, srčani udar, moždani udar, samoubistvo s tri metka u leđa, kako to već ide. Jedino mi svoje prostitutke i izdajnike stavljamo na važna mesta. Jedino smo mi tako bedan narod, nema bednijeg naroda od hrvatskog naroda”, kazao je Bagarić koji na zanimljiv način shvata širenje hrišćanske ljubavi. Na Mesića i Vesnu Pusić Bagarić se vratio još jednom rekavši da im treba: “metak u glavu po kratkom postupku. U prvu septičku jamu baciti. Izdajnika”.

Hrvati su 4,2 miliona kretena

Bagarić hrvatski narod uz već navedene uvrede časti i epitetima “nezahvalna stoka, debili, kreteni, telci, 4,2 milouna kretena”. Na času veronauke., ponavljamo još jednom. “Imamo neoliberalne demokratske kretene koji smatraju da je gej okej i da se svi trebamo za ruke držati pod duginom zastavom”, poručio je Bagarić. U jednom trenutku osvrnuo se i na svoje kolege, nastavnike u Osnovnoj školi Matija Gubec.

Kolege slave Dan Republike

“U zbornici, znaš, Dan je Republike za 50 posto radnika”, kazao je Bagarić je smatrajući svoje kolege Jugoslovenima ili u najmanju ruku nostalgičarima za bivšom državom. Za objašnjenje načina na koji Bagarić drži nastavu upitana je direktorka škole LJiljana Klinger. 

Direktorka se izvlači na Vatikanske ugovore

“Temeljom Ugovora RH i Svete Stolice izbor veroučitelja u ingerenciji je Katehetskog ureda, kao i odgovornost za njihov profesionalni razvoj i napredak. Ipak, ako su ovi navodi tačni i istiniti, preduzimanje ozbiljnih stručnih i formalno-pravnih sankcija nije upitno. Za ovako drastične prekršaje dužni smo da angažujemo i ostale za to zadužene institucije”, odgovorila je direktorka škole. Dokaze da je Stjepan Mesić radio za Udbu pogledajte OVDE. Izvor: Index.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Haos u Hrvatskoj zbog Dačićeve izjave
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA